ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σε συμφωνία με επιθετικό

Σε συμφωνία με επιθετικό
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με επιθετικό που θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου. Η αποστολή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πανθρακικός έχει έρθει σε συμφωνία με επιθετικό καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά την λύση του συμβολαίου με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

Μία μεταγραφή που θα αποτελέσει και την τελευταία κίνηση της ομάδας της Κομοτηνής καθώς δεν τίθεται θέμα απόκτησης του διεθνή Κύπριου αμυντικού Παρασκευά Χρήστου.

Η απόφαση για την μη απόκτηση του Χρήστου εκφράστηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη σε επικοινωνία που είχε προχθές με τον εκπρόσωπό του και ακολούθως ο Χρήστου συμφώνησε με την ρουμάνικη Πετρουλόλ.

Κι όσο για την λογική της είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι Μελίσσης και Μακρυδημήτρης έχουν αρχίσει να ξεπερνάνε τους τραυματισμούς τους και δεν θα αργήσουν να τεθούν και πάλι στην διάθεση του Δερμιτζάκη.

Ο Μακρυδημήτρης μάλιστα συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή του αυριανού επαναληπτικού για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλων Σμύρνης στην Κομοτηνή. Στον επαναληπτικό του 1-1 στην Ριζούπολη.

Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας με την τεχνική ηγεσία να ζητάει ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε ένα παιχνίδι όπου εκτός αποστολής έμειναν οι Μελίσσης, Μιχαλόπουλος, Νουκ, Στάθης, Βρονταράς και Ντιόγκο με τους 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούνε την αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής να είναι οι: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Κάσελαν, Μακρυδημήτρης, Βαχίρουα, Καθάριος, Παπαδόπουλος, Μπαικαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Μουνάφο, Λαδάκης, Γωνιάδης, Λουσέρο, Χρήστου και Τζάνης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ