ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: "Θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι"

Ρόκα: "Θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι"

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, αναγνώρισε το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του και υποστήριξε πως οι παίκτες του δούλεψαν πάρα πολύ στην διακοπή και αυτό θα φανεί και στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, παρέθεσε στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής ο Μάνουελ Ρόκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανθρακικού:

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Κάναμε δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα μας και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας. Με εξαίρεση κάποια διαστήματα σε αυτούς τους δύο αγώνες, ξέρουμε πως δεν κάναμε όσα έχουμε δουλέψει, όσα μπορούμε βάσει των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών και δε βγάλαμε το πάθος που θέλουμε να δείχνουμε, γιατί ο Πανθρακικός είναι ομάδα συνόλου και δεν βασίζεται στο ταλέντο 1-2 παικτών. Το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι.

Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία πάντα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει ποιότητα καθώς και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι και προέρχεται από μια νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φυσικά, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα, θα έχουμε σημαντικές απουσίες, ωστόσο έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές κι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Αναφορικά με την προπόνηση ο τεχνικός του Πανθρακικού είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του καθώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας ενώ η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις ταχυδύναμης και αντίδρασης, με και χωρίς μπάλα, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ, ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται και δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου. Παράλληλα, στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, οι παίκτες μας επικεντρώθηκαν στη δουλειά στις στημένες φάσεις.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί στο αθλητικό κέντρο, ενώ η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (13/09-18:15) για την 3η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αγρίνιο".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ