ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: "Μας ενδιαφέρει η ουσία όχι το θέαμα"

Ρόκα: "Μας ενδιαφέρει η ουσία όχι το θέαμα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Έμανουελ Ρόκα, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ότι η αλλαγή του Σερφά άλλαξε τα πλάνα της ομάδας της Κομοτηνής και σημείωσε πως αν οι παίκτες του δείχνουν την ίδια θέληση θα σωθούν.

Η ουσία και όχι το θέαμα είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Πανθρακικού στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κομοτηνής να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Έμανουελ Ρόκα στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής μάλιστα αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση λέγοντας πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι Μελίσσης, Μάρτινς και θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την εικόνα τους. Ήταν θεωρώ παιχνίδι σκοπιμότητας. Σε προηγούμενους αγώνες η ομάδα μου έπαιξε καλύτερα, όμως το αποτέλεσμα ήταν πάλι ίδιο με το σημερινό. Μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι το θέαμα».

Για το αμυντικό πλάνο της ομάδας:
«Αλλάξαμε πολύ γρήγορα τα πλάνα μας λόγω Σερφά. Είχαμε σκοπό να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο. Η αλλαγή του όμως αναπροσάρμοσε τα πλάνα μας και μας δημιούργησε προβλήματα».

Για τη συνέχεια:
«Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, δεν θα κινδυνέψουμε και θα φύγουμε γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη».

Για τις μεταγραφές:
«Έχουμε κλείσει τους Μελίσση και Ροτζέριο Μάρτινς. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ