ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ψάχνει κάτι αλά Σερφά

Ψάχνει κάτι αλά Σερφά
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού με τα χαρακτηριστικά του Σοφιάν Σερφά βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος.

Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Πανθρακικού βρίσκεται στην τελική της ευθεία ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού με τα χαρακτηριστικά του Σοφιάν Σερφά.

Στις τάξεις του Πανθρακικού θα επιθυμούσαν την παραμονή του Σερφά ωστόσο το μεγάλο εμπόδιο δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια από την οποία είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Κομοτηνής.

Αυτό έχει να κάνει με τις υψηλές του απαιτήσεις κάτι που γνωρίζουν στον Πανθρακικό, με τον Σερφά το περασμένο καλοκαίρι πριν γίνει πράξη ο δανεισμός του να είχε βάλει όρο ότι φέτος θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος αν θα είχε πρόταση που θα τον ικανοποιούσε οικονομικά.

Μεταξύ άλλων στον Πανθρακικό κινούνται για την απόκτηση δύο επιθετικών που φέρεται να έχουνε εντοπιστεί και να έχουνε κατατεθεί ήδη οι σχετικές προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο ένας προέρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα όπως και ένας κεντρικός μέσος που έχει ξεχωρίσει.

Υπενθυμίζεται πως στα υπόψη από την ελληνική αγορά είναι πάντα οι Χασομέρης και Παπαγεωργίου όπως και οι συμπαίκτες τους στην Λάρισα την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε Ζεκίνια και Σέρεμετ. Ακόμη φαντάζει τυπική η ανανέωση του συμβολαίου με τον Αντώνη Λαδάκη που θα είναι η όγδοη στον αριθμό.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ