ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προπόνηση με Βρονταρά

Προπόνηση με Βρονταρά
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Βρονταράς ήταν το νέο πρόσωπο της προπόνησης του Πανθρακικού, ενώ ο Παρασκευάς Χρήστου βρίσκεται από το απόγευμα στην Κομοτηνή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Το νέο πρόσωπο της προπόνησης του Πανθρακικού ήταν ο Σπύρος Βρονταράς, ενώ ο Παρασκευάς Χρήστου βρίσκεται από το απόγευμα στην Κομοτηνή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, φέρεται να έχει καταλήξει στον Ντιόγκο Ζορντάο της Παναχαϊκής, ενώ εξετάζει και δύο Ευρωπαίους μέσους.

Η επιστροφή μετά το καλοκαίρι του 2011 και πάλι στην Κομοτηνή του 28χρονου έμπειρου Βρονταρά, αφήνοντας πίσω του μετά από ένα εξάμηνο την Παναχαϊκή, είχε να κάνει με την αντικατάσταση του Άντι Αντίλοβιτς καθώς ο Βόσνιος τερματοφύλακας είναι να λύσει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρονταράς μετά από ενάμιση χρόνο εκτός της επιστροφής του στον Πανθρακικό θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και πάλι με τον Δερμιτζάκη όπως είχε συμβεί και στην πρώτη θητεία του Καβαλιώτη τεχνικού.

Όσο για τον Χρήστου έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση του Πανθρακικού να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κομοτηνής για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την ρουμάνικη Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Για τον λόγο αυτό και η άφιξή του στην Κομοτηνή από την Κύπρο συνδυάστηκε παρουσία του εκπροσώπου του για τις τελικές συζητήσεις ενώ αύριο αναμένεται να υπάρξουνε και οι επαφές με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ για την λύση του συμβολαίου του.

Το σίγουρο είναι πως ο Δερμιτζάκης επιθυμεί την ολοκλήρωση της απόκτησής του Χρήστου μέχρι αύριο ώστε να τον έχει στην διάθεσή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή. Κι αυτό γιατί στην θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει ετοιμοπόλεμος μόνο ο Σοφιάν Σερφά.

Το γιατί; Γιατί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος.

Εκτός της απουσίας του αρχηγού του Πανθρακικού οι Μελίσσης και Μακρυδημήτρης είναι τραυματίες με αποτέλεσμα σε αυτήν την περίπτωση ο Δερμιτζάκης να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κατ΄ ανάγκη ως παρτενέρ του Σερφά τον Κασελάν. Όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Νίκη Βόλου στην Κομοτηνή.

Στην αποστολή του Πανθρακικού το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά λογικά θα βρίσκεται και ο Βρονταράς μετά την αποβολή του Δημήτρη Κουτσόπουλου μετά την ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δερμιτζάκης αναμένει αύριο να δει αν θα έχει στην διάθεσή του στην προετοιμασία εν όψει του παιχνιδιού με τον Πλατανιά τον Μαραμά Βαϊρουά μετά την θλάση στον θώρακά του που υπέστη στο παιχνίδι το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ