ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προφορική συμφωνία με Μάρτινς

Προφορική συμφωνία με Μάρτινς
INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης εξετάζουν στον Πανθρακικό ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Ροτζέριο Μάρτινς.

Στα υπόψη του Πανθρακικού βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας του Αστέρα Τρίπολης ενώ προ των πυλών είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Ροτζέριο Μάρτινς.

Ο Χοσέ Ρόκα υπενθυμίζεται πως έχει ήδη στην διάθεσή του στις προπονήσεις τον Χρήστο Μελίσση ενώ στην λίστα του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται και το όνομα του Στέλιου Τσουκάνη της Νίκης Βόλου.Ο Μπακασέτας είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ισπανού τεχνικού με την διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην ομάδα της Αρκαδίας. Αυτή θα έχει να κάνει με την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Ο 21χρονος πλάγιος διεθνής επιθετικός με την Εθνική Ελπίδων το καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2017, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα πρώτης γραμμής του Στάικου Βεργέτη, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στον δανεισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπακασέτας έχει δοθεί άλλες δύο φορές με την μορφή δανεισμού την περίοδο του Ιανουαρίου από τον Αστέρα Τρίπολης. Η πρώτη ήταν το 2011 στον Αστέρα Τρίπολης και η δεύτερη πέρσι στον Άρη.Κατά τα άλλα ο Βραζιλιάνος χαφ Ροτζέριο Μάρτινς της Νίκης Βόλου δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας της Κομοτηνής με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.Τέλος όσον αφορά την προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια συνεχίστηκε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα με αμφίβολο τον Χοσέ Κασές και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σίγουρο απόντα τον Ντενίζ Μπαϊκαρά. Αντίθετα θα επιστρέψουν οι Σοφιάν Σερφά και Ίγκορ Ντε Σόουζα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ