ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πλήρης με την ΑΕΛ Καλλονής

Πλήρης με την ΑΕΛ Καλλονής
INTIME SPORTS

Χωρίς βασικές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, το τελευταίο εντός έδρας για το 2013, με στόχο να επανέλθει στις νίκες, μετά την από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανθρακικός θα παραταχθεί χωρίς βασικές απουσίες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, το τελευταίο εντός έδρας για το 2013, με στόχο να επανέλθει στις νίκες, μετά την ήττα στην Ριζούπολη από τον Απόλλων Σμύρνης.

Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση για το παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στη συνέχεια αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ώστε να συγκεντρωθεί για το παιχνίδι της Τετάρτης όπου στόχος του Πανθρακικού είναι η κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Λαδάκης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Ρομέου, Ζεκίνια, Κάσες, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Χασομέρης, Ζοσέ, Εμπόου, Καθάριος, Μπαϊκαρά και Μακρυδημήτρης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μερίνο που συνεχίζει να παραμένει στην Ισπανία και το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανθρακικό όπως και ο Νίκος Κατσικοκέρης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ