ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πανθρακικός - Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 4-0

Πανθρακικός - Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 4-0
INTIME SPORTS

Με σκόρερ τους Καθάριο, Κατσικοκέρη, Τζάνη και Ιγκόρ ο Πανθρακικός επικράτησε σε φιλικό με 4-0 της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός κέρδισε με 4-0 της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου σημείωσαν οι Καθάριος, Κατσικοκέρης, Τζάνης και Ιγκόρ με τους Καθάριο, Κατσικοκέρη και Ζεκίνια να έκαναν το ντεμπούτο τους.

Ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 20΄ με το πλασέ του Κάθαριου κάνοντας το 1-0 με τον Κατσικοκέρη να έκανε στο 38΄ το 2-0 με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Γκοσποντίνοφ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 73΄ ο Ιγκόρ από το ύψος της περιοχής της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γκοσποντίνοφ ενώ στο 82΄ ο Τζάνης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα στο 84΄ ο Ιγκόρ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ζοσέ, Λαδάκης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Τζάνης, Κάσες και Τριανταφύλλου.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Στάνκοφ): Γκοσποντίνοφ, Τοντόροφ, Φεραρέσο, Γκεοργκίεφ, Κρατσόνοφ, Παουλίνιο, Εντιαγιέ, Λαζάροφ, Γιακίμοφ, Γκάμπριελ, Καμπούροφ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ