ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παίζεται του Σαρακατσάνου

Παίζεται του Σαρακατσάνου
INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποτελεί το ερωτηματικό του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό.

Το ερωτηματικό του τεχνικού του Πανθρακικού, Άκη Μάντζιου, για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με την συμμετοχή του Αχιλλέα Σαρακατσάνου.

Ο αρχηγός της ομάδας της Κομοτηνής είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά από την θλάση που είχε υποστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ένας τραυματισμός που έχει κρατήσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Πανθρακικού για περίπου 1,5 μήνα εκτός δράσης και παρά το ότι είχε επιστρέψει στις προπονήσεις από την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Μία απουσία που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάντζιος προτίθεται να τον προφυλάξει μετά και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών των τελευταίων ημερών προς αποφυγή τυχόν υποτροπής.

Κατά τα άλλα στα πλάνα του είναι ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, που αγωνίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου στην Ξάνθη όχι όμως όπως φαίνεται ο Μερίνο που τραυματίστηκε στην διάρκειά του όπου υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει δέκα μέρες εκτός δράσης.

Κι όσο για τον Ιγκόρ; Ο Βραζιλιάνος και πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι έτοιμος να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων που σημαίνει ότι θα προλάβει το ραντεβού της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ