ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

"Παίζεται" του Λουσέρο

"Παίζεται" του Λουσέρο
INTIME SPORTS

Ο Άντριαν Λουσέρο είναι ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ΠΑΕ Πανθρακικός.

Ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται να ανανεώσουνε το συμβόλαιό τους με την ΠΑΕ Πανθρακικός είναι ο Άντριαν Λουσέρο.

Ο Αργεντινός μέσος μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ ωστόσο στην ομάδα της Κομοτηνής τηρούν στάση αναμονής ευελπιστώντας στο να πει "ναι".

Σε αντίθεση με τον Λουσέρο παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από το ρόστερ του Πανθρακικού οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ. Και πιο συγκεκριμένα οι Μουνάφο, Βαϊρουά, Σερφά και Κάστσελαν.

Κατά τα άλλα ούτε σήμερα υπήρξε κάποια εξέλιξη με τους Λαδάκη, Μίνγκα και Σαρακατσάνο όσον αφορά την παραμονή τους. Με τους δύο τελευταίους μάλιστα δεν έχει γίνει κάποια επαφή.

Τέλος ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους και πλέον ο 32χρονος έμπειρος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι η διοίκηση του Πανθρακικού του έκανε πρόταση ανανέωσης που όμως φέρεται να μην τον άφησε ικανοποιημένο. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Κάστσελαν που φέρεται να ζήτησε τα διπλάσια.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ