ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πάει Μπάνσκο και ο Μπαϊκαρά

Πάει Μπάνσκο και ο Μπαϊκαρά
INTIME SPORTS

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μετά την πετυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς του στο Μόναχο αναμένεται να βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Πανθρακικού στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Μετά την πετυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς του στο Μόναχο ο Ντενίζ Μπαϊκαρά αναμένεται να βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Πανθρακικού στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Ο Άκης Μάντζιος δεδομένου ότι και το διάστημα της αποθεραπείας του Τούρκου μέσου θα είναι μικρότερο από τους 1-2 μήνες που είχε αρχικά γίνει γνωστό αλλά περίπου 20 μέρες επιθυμεί να κάνει την αποθεραπεία του βρισκόμενος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας ταξίδεψαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού οι Μίκουλιτς και Ρομέου όπως και οι Χασομέρης και Παπαγεωργίου που από μέρα σε μέρα είναι να ανακοινωθούνε.

Με την μετάβαση της αποστολής του Πανθρακικού στο Μπάνσκο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ανήκει στο παρελθόν και πλέον η ομάδα του Μάντζιου θα χτίσει της βάσεις της στο αθλητικό κέντρο του Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Η αποστολή του Πανθρακικού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το αθλητικό κέντρο με 22 ποδοσφαιριστές με προορισμό το προπονητικό κέντρο του Μπάνσκο όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Ιουλίου και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Χρήστου, Τζάνης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Αθανασιάδης, Λαδάκης, Καθάριος, Βρονταράς, Τσανατσόγλου, Ντιόγκο, Κάσες, Ζεκίνια, Πόποβιτς, Εμπόου, Μίκουλιτς, Μαμούτ, Ζδράβος, Κουτσόπουλος, Ρομέου, Λειβαδειώτης και Νικολαίδης.

Στην αποστολή συμμετέχει και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλή τον προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιο και τους Ζόραν Στοίνοβιτς (β. προπονητής), Γιάννη Πλαβούκο (προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκο Μαντζουράνη (προπονητής φυσικής κατάστασης), τον φυσιοθεραπευτή Παντελή Μπαλτζή, τους μασέρ Αρούτ Πετροσιάν και Ισμαήλ Τζαφέρ καθώς και τους φροντιστές Ηλία Λέου και Μεχμέτ Χασάν.

Επικεφαλής δε της αποστολής είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Κομοτηνής Χάρης Μαυρομάτης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ