ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Χρήστου πάει στο Κλουζ

Ο Χρήστου πάει στο Κλουζ

Στο Κλουζ της Ρουμανίας θα μεταβεί αύριο ο Παρασκευάς Χρήστου για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ουνιβερσιτατέα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Ο Παρασκευάς Χρήστου δείχνει αποφασισμένος να πάρει την ελευθέρας του από την Κλουζ για να αγωνιστεί στον Πανθρακικό και για αυτό θα μεταβεί αύριο στην πόλη της Ρουμανίας.

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός αν και έχει στείλει επιστολή στην FIFA αποφάσισε να βρεθεί ο ίδιος στα γραφεία της Ουνιβερσιτατέα για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Χρήστου είχε βρεθεί στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στην Κομοτηνή όπου έκανε μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Πανθρακικού. Μία μέρα μετά όμως και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν λύνεται το συμβόλαιό του με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ σταμάτησε.

Το Σάββατο ο Χρήστου επέστρεψε στην Κύπρο από όπου σήμερα θα ταξιδέψει για την πόλη της Ρουμανίας αισιοδοξώντας πως δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και περαιτέρω απώλεια χρόνου. Κι αυτό γιατί ο Παύλος Δερμιτζάκης του ξεκαθάρισε ότι θα τον περιμένει για μερικές ακόμη ημέρες.

Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση ενός Ευρωπαίου μέσου κι ενώ στα υπόψη του είναι πάντα η περίπτωση του πρώην Πορτογάλου του Πανσερραϊκού και της Παναχαϊκής Ντιόγκο Ζορντάο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ