ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο σχεδιασμός του Δερμιτζάκη

Ο σχεδιασμός του Δερμιτζάκη
Δερμιτζάκης

Εκτός των Πρίττα, Μελίσση, Αντίλοβιτς και Βιγιαρέχο στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Πανθρακικού δεν βρίσκονται οι Κοντογουλίδης και Μοσχάκης.

Μετά τους Πρίττα, Μελίσση, Αντίλοβιτς και Βιγιαρέχο στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Πανθρακικού δεν βρίσκονται και οι Κοντογουλίδης και Μοσχάκης.

Δείγμα ότι ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής έχει καταλήξει στο ποιους επιθυμούσε να αποχωρούσανε από το ρόστερ του εν όψει της ενίσχυσης για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ξεκίνησε σήμερα.

Ο Πρίττας όπως είναι γνωστό έλυσε πρώτος το συμβόλαιό του και υπέγραψε νέο με τηνSkodaΞάνθη ενώ ο Βιγιαρέχο όπως αναμενότανε δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.Στις περιπτώσεις των Μελίσση και Αντίλοβιτς ισχύει ότι και σε αυτήν του Πρίττα.

Λύση των συμβολαίων τους όπως και σε αυτή του Κοντογουλίδη (σ.σ. που βρίσκεται στο στόχαστρο μετά του Ηρακλή και του Απόλλων Σμύρνης) ενώ ο Μοσχάκης να δοθεί δανεικός όπως ο Βιγιαρέχο.

Από την στιγμή που λυθεί το συμβόλαιο του Αντίλοβιτς θα γίνει κίνηση απόκτησης άλλου τερματοφύλακα με τον Δερμιτζάκη να αναζητεί ακόμη έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχοντας ρίξει το βάρος του στην αγορά εκτός συνόρων.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Πανθρακικού δεδομένων των παραπάνω αποχωρήσεων επιθυμεί την απόκτηση δύο Ελλήνων αμυντικών αλλά και ενός αριστερού μπακ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ