ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο κόσμος υπέρ του Παντελίδη

Ο κόσμος υπέρ του Παντελίδη
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανθρακικού με τους φιλάθλους της ομάδας να επιθυμούν την επιστροφή του Σάββα Παντελίδη.

Οι φίλαθλοι του Πανθρακικού επιθυμούν την επιστροφή του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το δέσιμο μεταξύ των δύο πλευρών είχε φανεί και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου όπου είχανε σπεύσει να τον αποχαιρετήσουν πριν πάρει την πτήση για την Αθήνα.

Ένα δέσιμο που όπως φάνηκε δεν είχε επιτευχθεί στον ίδιο βαθμό και με τον Δερμιτζάκη βάσει των αποδοκιμασιών που υπήρξαν μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς το απόγευμα της Κυριακής.

Μετά από το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό όπου υπήρξαν οι σχετικές αποδοκιμασίες. Δείγμα της έλλειψης μεταξύ τους χημείας που είχε να κάνει με το ότι δεν του συγχώρεσαν τον τρόπο που είχε αποχωρήσει στην πρώτη του θητεία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Κι όσον αφορά την απόφαση του Δερμιτζάκη να μην παραμείνει και για την επόμενη χρονιά στην άκρη του πάγκου του Πανθρακικού είχε να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες με την ενημέρωση της διοίκησης της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου της Τάσου Καραολάνη στην μεταξύ τους συνάντηση για μείωση του μπάτζετ.

Ακολούθησε το συναινετικό διαζύγιο με τον Καβαλιώτη τεχνικό χωρίς κάποιο πρόβλημα όπως είχε συμβεί και με τον Παντελίδη στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου που μάλιστα δεν είχε διεκδικήσει και ένα μεγάλο ποσό του συμβολαίου του.

Στάση που δεν αποκλείεται να μετρήσει στην ενδεχόμενη εκ νέου μεταξύ τους συνεργασία χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια κρούση. Εξάλλου το γεγονός ότι από χθες δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα μετά την λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι σίγουρο ότι θα διευκολύνει τις όποιες επαφές.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δερμιτζάκης είχε προλάβει να ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πανθρακικού λίγη ώρα πριν την έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης από την ΠΑΕ.

Για αυτό εξάλλου και αναβλήθηκε και η σημερινή προγραμματισμένη τελευταία προπόνηση, σε μία αγωνιστική περίοδος που είχε ολοκληρωθεί με την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Super League και της ιστορικής παρουσίας του Πανθρακικού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ