ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Νταρντανελσπόρ-Πανθρακικός 1-1

Νταρντανελσπόρ-Πανθρακικός 1-1

Το πέμπτο φιλικό του παιχνίδι έδωσε ο Πανθρακικός αντιμετωπίζοντας στο Τσανακάλ της Τουρκίας την Νταρντανελσπόρ που συμμετέχει στην Β' κατηγορία της χώρας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Ο Πανθρακικός στο πέμπτο φιλικό του παιχνίδι αντιμετώπισε στο Τσανακάλ της Τουρκίας την Νταρντανελσπόρ που συμμετέχει στην Β' κατηγορία της χώρας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά την ακύρωση του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και λόγω έλλειψης ομάδων από τις κοντινές περιοχές ταξίδεψε στην Τουρκία για το σημερινό φιλικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 4' ο Κάσες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε με το 1-0 για τον Πανθρακικό με την Νταρντανελσπόρ να αντέδρασε και να ισοφάρισε λίγο πριν το δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Μάντζιου είχε τον έλεγχο και δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά οι Κάσες, Καθάριος, Τζάνης και Χασομέρης δεν μπόρεσαν να στείλουνε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στον πάγκο με τον Άκη Μάντζιο να χρησιμοποίησε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του τον Βραζιλιάνο Ιγκόρ που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του αγωνιζόμενος περίπου 20 λεπτά.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ενώ μετά την λήξη του φιλικού παιχνιδιού οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές μέλλον σε μια άτυπη ρεβάνς στην Κομοτηνή.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς, Ντιόγκο, Λαδάκης, Καθάριος, Ρομέου, Τζάνης, Κάσες, Χασομέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαικαρά, Ζεκίνια, Πόποβιτς και Ίγκορ.

Η αποστολή του Πανθρακικού επέστρεψε μετά από την λήξη του φιλικού στην Κομοτηνή και για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Μάντζιου είναι την Πέμπτη (08/08, 18.30) με τον Εθνικό Γαζώρου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ