ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μετά τον αγιασμό παρών ο Ζοσέ

Μετά τον αγιασμό παρών ο Ζοσέ
INTIME SPORTS

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκλήρωσε το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου την προετοιμασία για το αυριανό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναιτωλικό στην Κομοτηνή λόγω της παρουσίας του Μαξίμ Ζοσέ και της απουσίας του Διονύση Μακρυδημήτρη.

Ο Μαξίμ Ζοσέ συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του Πανθρακικού σε αντίθεση με τον Διονύση Μακρυδημήτρη για το αυριανό παιχνίδι και πρώτο εντός έδρας στην Κομοτηνή στο φετινό πρωτάθλημα της Super League με τον Παναιτωλικό.

Μία εξέλιξη που προέκυψε μετά την σημερινή απογευματινή και τελευταία προπόνηση της ομάδας του Άκη Μάντζιου μία μέρα μετά από τον δεύτερο αγιασμό στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα ο Ζοσέ πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση με αποτέλεσμα η τεχνική ηγεσία να τον συμπεριλάβει στους 20 ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου δεν ξεπέρασε τους πόνους στο πέλμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Χρήστου, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Λαδάκης, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες, Ζεκίνια, Χασομέρης, Ίγκορ, Πόποβιτς και Κατσικοκέρης.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εκτός της απουσίας του Μακρυδημήτρη θα απουσιάσουνε και οι επίσης τραυματίες Σαρακατσάνος και Εμπό με επικρατέστερο να πάρει την θέση του Σενεγαλέζου στην ενδεκάδα να είναι ο Ρομέου.

Όσο για τον αγιασμό της Πέμπτης τελέστηκε και αυτή τη φορά όπως αυτής στην πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Ο Μητροπολίτης μάλιστα, αφού ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα να υπάρχει υγεία, επανέλαβε την αγάπη του για την ομάδα και εξέφρασε την πρόθεση του ίδιου αλλά και της Μητρόπολης να είναι σωματικά ή και νοητά δίπλα στον Πανθρακικό, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης, προσέφερε στον Μητροπολίτη μια φανέλα της ομάδας, ένα κασκόλ αλλά κι ένα εισιτήριο διαρκείας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ