ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μέσα ο Ιγκόρ, έξω ο Μερίνο

Μέσα ο Ιγκόρ, έξω ο Μερίνο
INTIME SPORTS

Με τον Ιγκόρ να τίθεται στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όχι όμως και τον Μερίνο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε με τον Ιγκόρ να επιστρέφει στην αποστολή, όχι όμως και τον Μερίνο.

Η τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας επεφύλαξε ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις για τον προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού συμμετείχε χωρίς πρόβλημα με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην 18μελη αποστολή. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποχωρήσει στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων για την 6η αγωνιστική της Super League.

Αντίθετα ο Μερίνο συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο αστράγαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί της αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σέρεμετ, Χασομέρης, Ρομέου, Κάσες, Ντιόγκο, Ζεκίνια, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κουτσόπουλος, Ιγκόρ, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Μίκουλιτς, Ζοσέ και Πόποβιτς.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ