ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μέσα οι Τζάνης, Τσουμάνης

Μέσα οι Τζάνης, Τσουμάνης
Πίτου Γκαρσία Τζάνης INTIME SPORTS

Παρά τους τραυματισμούς τους στον αγώνα με τον Πλατανιά οι Τζάνης και Τσουμάνης έβγαλαν την προπόνηση του Σαββάτου και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι Τζάνης και Τσουμάνης αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής την Τετάρτη, στην διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, αλλά την Κυριακή έβγαλαν κανονικά την προπόνηση και συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Μάνουελ Ρόκα.

Στόχος του Πανθρακικού είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την επικράτηση επί του Πλατανιά ώστε να προστεθούν τρεις ακόμα πόντοι στο σακούλι ενόψει της συνέχειας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει το απόγευμα της Δευτέρας ο Πανθρακικός που θα υποδεχτεί στις 19:30 τον Εργοτέλη για την 13αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, μετά το 1-0 επί του Πλατανιά Χανίων επιθυμεί η ομάδα του να σημειώσει την 2συνεχόμενη νίκη και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Τετάρτης, Χρήστος Τζάνης και Νίκος Τσουμάνης, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας έβγαλαν όλο το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στην 20μελη αποστολή.

Αναλυτικά αυτή έχει ως εξής: Μεχία, Μπαϊκαρά, Αράμπα, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλάκος, Πέρεζ, Τζάνης, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ