ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Xρειάζεται υπομονή"

Μάντζιος: "Xρειάζεται υπομονή"
INTIME SPORTS

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πορεία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" για την πορεία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα τον αγώνα με τον Πλατανιά και τον τραυματισμό του Ίγκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα: " Είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Έφυγαν αρκετοί και καλοί παίκτες, όμως δημιουργούμε μία νέα ομάδα με ταυτότητα και πλάνο στο παιχνίδι της. Αν δούμε μέχρι τώρα, έχουμε κάνει δύο θετικά ματς και άλλα τέσσερα παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι παρουσιάζουμε μία καλή ομάδα και σοβαρή εικόνα. Συνεχίζουμε το ίδιο καλά για αυτό που χτίζουμε φέτος.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Από την περυσινή ομάδα, στη χθεσινή ενδεκάδα ήταν μόνο τρεις παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται εκτός πλάνων οι Σαρακατσάνος και Μακρυδυμήτρης με σοβαρούς τραυματισμούς. Το καλό είναι ότι παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο".

Για τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Μήτσιου στον χθεσινό αγώνα με τον Πλατανιά: " Νομίζω ότι πρόκειται για δύο "καθαρές" φάσεις. Για το θέμα της αποβολής του Χρήστου είχα καθαρή εικόνα, για το πέναλτι δεν είμαι τόσο σίγουρος. Θεωρώ ότι δεν πάει με τα δύο πόδια και βρίσκει καθαρά την μπάλα. Είδα ξανά την φάση και θεωρώ άδικη την αποβολή του Χρήστου. Είχε μία κίτρινη στην προηγούμενη φάση, αλλά νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο ήταν άδικη απόφαση. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Είναι λογικό να αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να κατηγορούμε συνέχεια τους διαιτητές. Είναι άνθρωποι και δεν χρειάζεται να τους ασκούμε συνεχώς κριτική".

Για τον χθεσινό τραυματισμό του Ιγκόρ και την προσφορά του: " Έχει ένα χτύπημα λίγο πάνω από το γόνατο. Φάνηκε ότι είναι κάτι σοβαρό, προσπάθησε να παίξει για κανένα δεκάλεπτο. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι πιο σοβαρό και τον χάσουμε για αρκετά ματς. Αυτό που ήθελα ήταν έναν σέντερ φορ που θα έχει την ικανότητα να σκοράρει. Ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στην περιοχή και ήθελα να βρούμε έναν παίκτη να βάζει γκολ, αφού έλειπαν τα 17 γκολ του Παπαδόπουλου και του Λουσέρο.

Όταν τον βρήκαμε μου έκανε πολύ εντύπωση, αφού είναι χαρισματικός και προχωρήσαμε αμέσως τις επαφές για τον κλείσουμε. Είναι ένας επαγγελματίας, οικογενειάρχης και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Είχαν βγει πολλά ονόματα για κάποιους επιθετικούς, αλλά έστω και αργά καταφέραμε να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα στο σκοράρισμα και θα μας βοηθήσει".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ