ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κοντά σε Μεχία και Σερφά

Κοντά σε Μεχία και Σερφά
INTIME SPORTS

Μετά την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί ο Πανθρακικός βρίσκεται κοντά και σε αυτήν του Αλφρέντο Μεχία και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Σοφιάν Σερφά. Αντίθετα φαίνεται να μην συνεχίζει ο Μπεν Σαμπάτ.

Η απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί φαίνεται πως είναι η πρώτη από τις τρεις που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την διοίκηση του Πανθρακικού. Οι άλλες δύο είναι του Αλφρέντο Μεχία και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Σοφιάν Σερφά.

Ο 24χρονος διεθνής Μεχία κατάγεται από την Ονδούρα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στο να γίνει με την σειρά του κάτοικος Κομοτηνής. Τελευταίους του σταθμός η Μαραθόν της πατρίδας του.

Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται ο Σοφιάν Σερφά σύμφωνα με ότι αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα Balla. com.cy, αφού η Ομόνοια φαίνεται να κοιτά άλλες επιλογές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός είχε φορέσει την φανέλα του Πανθρακικού την αγωνιστική περίοδο 2012-13 με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια, κάνοντας εξαιρετική σεζόν αλλά η επιθυμία του Τόνι Σαβέβσκι να επιστρέψει είχε σαν αποτέλεσμα να μην παραμείνει.

Όπως έχει διαρρεύσει ο 30χρονος Σερφά φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, αφού οι συζητήσεις τις οποίες είχε με τον Λεβαδειακό δεν προχώρησαν. Κι όχι τυχαία αποτέλεσε στόχαστρο της ομάδας της Βοιωτίας λόγω της παρουσίας στην άκρη του πάγκου του πρώην τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής Σάββα Παντελίδη.

Κατά τα άλλα σε αντίθεση με ότι φαινόταν μέχρι πρότινος η παραμονή του Ισραηλινού αμυντικού μέσου Μπεν Σαμπάτ μόνο σίγουρη δεν θεωρείται πλέον. Αυτό γιατί τελικά δεν αναμένεται θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ