ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Κατέληξε σε τερματοφύλακα

Κατέληξε σε τερματοφύλακα
INTIME SPORTS

Σε προφορική συμφωνία με τερματοφύλακα που δεν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League έχει έρθει ο Πανθρακικός.

Αυτό που αναμένουν στην ομάδα της Κομοτηνής είναι την υπογραφή του ώστε ακόμη και την Δευτέρα να βρίσκεται στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας με την υπόλοιπη αποστολή.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτηση του συγκεκριμένου τερματοφύλακα τότε θα πάψει να υφίσταται το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γιώργου Αμπάρη.

Η απόκτηση τερματοφύλακα δεν θα είναι και η τελευταία κίνηση του Πανθρακικού για την συγκρότηση του ρόστερ του μετά την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση που ακολούθησε τις παραμονές των Μουνάφο και Μπαϊκαρά.

Ο Παντελίδης παράλληλα με την συνέχεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένει από μέρα σε μέρα το αίσιο τέλος στο φλερτ με τον Ηλία Αναστασάκο για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Η διοίκηση του Πανθρακικού εξάλλου έχει προχωρήσει σε κατάθεση συγκεκριμένη οικονομικής πρότασης στον έμπειρο επιθετικό που βρίσκεται στο στόχαστρο του επίσης νεοφώτιστου Πλατανιά και συνεχίζει να περιμένει την απάντησή του.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Ηλία Ιωάννου ενώ ο Παντελίδης επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού αλλά και ενός χαφ. Εξέλιξη που έχει να κάνει γιατί δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου για την παραμονή του Φάμπιο Μπαλού όπως ζήτησε προθεσμία η πορτογαλική Μαρίτιμο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή μέρα του Πανθρακικού στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας κύλησε με έμφαση κυρίως στην κατοχή της μπάλας και πίεση στον αντίπαλο με τους Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδη και Μελίσση να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ