ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φιλικό με την ομάδα Νέων

Φιλικό με την ομάδα Νέων
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός θα δώσει το Σάββατο (23/3) φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων ώστε να καλύψει το κενό της αγωνιστικής απραξίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος ο Πανθρακικός θα δώσει το Σάββατο (23/3) φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων ώστε να καλύψει το κενό της αγωνιστικής του απραξίας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρά τις αρκετές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει εν όψει και του παιχνιδιού με τον Άρη προτίμησε αντί της προπόνησης την διεξαγωγή του φιλικού αυτού παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής περιλάμβανε πρωινή προπόνηση με την τεχνική ηγεσία να δίνει το βάρος στα τελειώματα φάσεων αλλά και σε θέματα τεχνικής.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι τέσσερις τραυματίες Αντώνης Λαδάκης, Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γιάννης Στάθης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Λαδάκης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Κοντογουλίδης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη θα υποβληθεί την προσεχή εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί του ώμο όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Στάθης που έχει ράμματα στο κεφάλι του από την σύγκρουση που είχε με τον Πόπτση την περασμένη εβδομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη και ο Παπαδόπουλος που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ