ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εβδομάδα ενίσχυσης και αφίξεων

Εβδομάδα ενίσχυσης και αφίξεων
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-4 INTIME SPORTS

Στον Πανθρακικό έχουνε εντοπίσει τους μεταγραφικούς τους στόχους για την περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν

Η ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα στο 2013 για τον Πανθρακικό με τον Παύλο Δερμιτζάκη ωστόσο από αύριο να ρίχνει το βάρος στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας της από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως στόχος παραμένει η παραμονή ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είμαστε στην αναζήτηση παικτών, γιατί χρειαζόμαστε λύσεις. Εξάλλου στη συνέχεια θα χρειαστούμε βοήθεια από κάποιους ποδοσφαιριστές, αφού θα έχουμε και απουσίες σημαντικών παικτών όπως ο Βαϊρουά ή ο Κουτσόπουλος. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Ο τεχνικός του Πανθρακικού δεδομένου ότι δεν υπολογίζει στον Άντι Αντίλοβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Πολύ περισσότερο μετά από την σημερινή αποβολή του Δημήτρη Κουτσόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Ο γνώριμος 28χρονος Σπύρος Βρονταράς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι προ των πυλών της επιστροφής του μετά από το καλοκαίρι του 2010 καθώς τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Βρονταράς ήταν στο ρόστερ του Πανθρακικού από το 2004 έως το 2010 αγωνιζόμενος από την Δ΄ Εθνική έως και την Super League έχοντας μεταξύ άλλων υπό τις οδηγίες του Δερμιτζάκη ενώ είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα ο Δερμιτζάκης επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του διεθνή Κύπριου Παρασκευά Χρήστου που επιθυμεί να αποχωρίσει από την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ είναι μεταξύ των υποψηφίων ωστόσο έχει μπει πλέον σφήνα και ο Πλατανιάς. Στην ομάδα των Χανίων ποντάρουνε στην παρουσία του πρώην τεχνικού της Εθνικής Κύπρου και νυν της ομάδας τους Άγγελου Αναστασιάδη.

Όπως και να έχει όμως ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Δερμιτζάκη και της διοίκησης του Πανθρακικού είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Μελίσσης δεν δείχνει διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του. Αυτό που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα στα υπόψη του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής είναι και ο Βαγγέλης Οικονόμου του Ατρομήτου που μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι ενώ στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να αφιχθούνε Βέλγοι ποδοσφαιριστές για δοκιμή.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ