ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έτσι ''έκλεισε'' ο Ρόκα

Έτσι ''έκλεισε'' ο Ρόκα
Ρόκα INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρόσληψη του Μανουέλ Ρόκα στη θέση του προπονητή στον Πανθρακικό.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Τζελέπης πήρε τηλέφωνο τον Μανουέλ Ρόκα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός ρώτησε τον Ισπανό τεχνικό πότε μπορούν να βρεθούν από κοντά για να τα πουν.

Εκείνο το διάστημα ο 38χρονος ήταν στην πατρίδα του, αλλά είχε ήδη κλείσει εισιτήρια για Ελλάδα, καθώς είχε προγραμματίσει να αδειάσει μια και καλή το σπίτι που νοίκιαζε στον Βόλο. Τζελέπης και Ρόκα, λοιπόν, συναντήθηκαν στην Αθήνα, με τον πρώτο να μεταφέρει στον Ίβηρα την πρόθεσή του να τον φέρει ως πρώτο προπονητή στην ομάδα της Κομοτηνής.

''Έλα εδώ, δούλεψε και μη φοβάσαι τίποτα. Εμείς θα σε στηρίξουμε'' είπε ο Τζελέπης στον Ρόκα, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ''πράσινων''. Συμφώνησαν και στα χρήματα και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι διαδοχικές κρούσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ Απόλλων 1926 στον Ρόκα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Θωμά Γράφα έπεσαν στο κενό μετά την πρόταση του Πανθρακικού.

Αφού έπεσαν οι υπογραφές, ο Ρόκα επικοινώνησε με την οικογένειά του. Τους είπε ότι θα εργαστεί ξανά στα μέρη μας. Δεν θα τους φέρει, ωστόσο, στην Ελλάδα, καθώς η προηγούμενη εμπειρία ήταν τραυματική. Μετά το εντυπωσιακό σερί νικών με τον Ολυμπιακό Βόλου αποφάσισε να φέρει τους ανθρώπους του στη χώρα μας. Έγραψε τα παιδιά του σε σχολείο, η σύζυγός του άφησε τη δουλειά της, καθώς όλα έδειχναν ότι οι Θεσσαλοί θα έμπαιναν στα πλέι οφ με τον Ρόκα προπονητή. Με τις πρώτες δύο ήττες, όμως, ο Ισπανός απομακρύνθηκε.

''Μείνετε εκεί. Εγώ θα δουλέψω 24 ώρες το 24ωρο'' φέρεται να είπε στη γυναίκα του ο Ρόκα, που την Τρίτη (11/11) θα ανέβαινε στην Κομοτηνή για να γνωριστεί με τους παίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ