ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έτοιμος για επιστροφή ο Ρομέου

Έτοιμος για επιστροφή ο Ρομέου
Ρομέου INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σοφιάν Σερφά στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού. Επιστρέφει πιθανότατα ο Ρομέου.

Στο παιχνίδι της 11 αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού ο Μανουέλ Ρόκα ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σοφιάν Σερφά ωστόσο μπορεί να έχει τον Ρομέου.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής ανεβάζει ολοένα ρυθμούς και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής να επιστρέψει στην δράση μετά τους μήνες απουσίας του έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στους χιαστούς του.

Όσον αφορά τον Σερφά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό όπου αποχώρησε υποβασταζόμενος από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκτός του Σερφά ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Νίκου Καθάριου, που επίσης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Σερφά και Καθάριος θα είναι οι δύο από τους απόντες του Ρόκα στο φιλικό παιχνίδι το μεσημέρι του Σαββάτου με την βουλγάρικη Μπότεφ Πλόβντιβ στην Φιλιππούπολη. Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Πάπε Εμπό.

Η απουσία του Εμπό έχει να κάνει με το ότι του έχει δοθεί άδεια εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και να επισκεφθεί την οικογένειά του στην Γαλλία. Στην Γαλλία με άδεια βρίσκεται και ο Σερφά.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ