ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ετοιμάζει τον Τζάνη

Ετοιμάζει τον Τζάνη
INTIME SPORTS

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Χρήστο Τζάνη να είναι σε ετοιμότητα.

Δύσκολα να προλάβει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Χρήστο Τζάνη να είναι σε ετοιμότητα.

Ο 32χρονος έμπειρος διεθνής επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του από τον τραυματισμό του πριν από οχτώ μέρες κόντρα στην Skoda Ξάνθη στην Κομοτηνή.

Το ιατρικό τιμ του Πανθρακικού εξ αρχής είχε συστήσει διάστημα απουσίας δύο εβδομάδων στον Παπαδόπουλο με την δεύτερη να είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα και χθες όπου υπήρχε προπόνηση για τους τραυματίες αισθανόταν πως δεν είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Κάτι που αναμένεται να φανεί και σήμερα με τον Παύλο Δερμιτζάκη από την στιγμή που δεν υπολογίζει και στον επίσης τραυματία Βαγγέλη Κοντογουλίδη, αυτήν την εβδομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό του ώμο, ετοιμάζει τον Τζάνη.

Μία επιλογή που την είχε εφαρμόσει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ενώ στο φιλικό παιχνίδι το πρωί του Σαββάτου με την ομάδα Νέων του Πανθρακικού είχε βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Γιάννη Γωνιάδη.

Κι ενώ όλα δείχνουνε πως στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η απουσία του Παπαδόπουλου θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη σίγουρη θα είναι αυτή του Γιάννη Στάθη.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ