ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επίθεση με Ντορέ

Angers' striker Ferebory Dore (R) fights for the ball with Bordeaux' Brazilian midfielder Fernando Menegazzo during the French Cup football match Angers vs Bordeaux on January 22, 2011, at the Jean Bouin stadium in Angers. western France. AFP PHOTO DAMIEN MEYER (Photo credit should read DAMIEN MEYER/AFP/Getty Images)
Ντορέ AFP/GETTY IMAGES

Τον Φερεμπορί Ντορέ εξετάζει ο Παύλος Δερμιτζάκης για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Πανθρακικού

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει να έχει ξεχωρίσει τον Φερεμπορί Ντορέ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Πανθρακικού.

Πρόκειται για τον 23χρονο Κογκολέζο επιθετικό με ύψος 1.94μ. της γαλλικής Ανζέ στην οποία αγωνίζεται από το 2009.

Το φλερτ με τον Ντορέ φαίνεται να είναι προχωρημένο και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθεί.

Κάτι ανάλογο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τον πρώην Πορτογάλο του Πανσερραϊκού και μέχρι προ ημερών της Παναχαϊκής Ντιόγκο Ζορντάο για την ενίσχυση της θέσης του αριστερού μπακ.

Όσο δε για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας η καθυστέρηση που παρουσιάστηκε στην λύση του συμβολαίου του διεθνή Κύπριου Παρασκευά Χρήστου με την ρουμάνικη Ουνιβερσιτατέα δεν αποκλείεται να ακυρώσει την προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Δερμιτζάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον γνώριμο του από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ Ιταλό Μπρούνο Τσιρίλο που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την κυπριακή Άλκη.

Ωστόσο εξελίξεις στα μεταγραφικά του Πανθρακικού αναμένεται να υπάρξουν πολύ πιθανό από αύριο καθώς το απόγευμα υπάρχει το πρώτο παιχνίδι για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη (15/01, 17:00).

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ