ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Ρομέου κόντρα στον Άρη

Χωρίς Ρομέου κόντρα στον Άρη
INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Ρομέου δεν συμπεριλήφθηκε στους 20 της αποστολής του Πανθρακικού από τον Άκη Μάντζιο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οριστικά και όπως αναμενόταν ο Ρομέου δεν συμπεριλήφθηκε στους 20 της αποστολής του Πανθρακικού από τον Άκη Μάντζιο για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με προπόνηση που έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του ο Μάντζιος έδωσε βάρος σε ασκήσεις στην άμυνα και στην επίθεση ενώ στα τελευταία λεπτά έγιναν ασκήσεις σε στημένες φάσεις με διάφορες κομπίνες.

Η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει και τους Διονύση Μακρυδημήτρη και Κάρλος Μερίνο που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθρακικού.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην εκτός έδρας ήττα από την Skoda Ξάνθη την 2 αγωνιστική ενώ ο Κάρλος Μερίνο στο φιλικό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη που είχε διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου. Ο Ισπανός μέσος μετράει 28 λεπτά συμμετοχής απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη είναι οι: Σέρεμετ, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Κάσες, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Χασομέρης, Μερίνο, Ζοσέ και Μακρυδημήτρης.Εκτός αποστολής έμειναν ο αδειούχος Κουτσόπουλος και για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κατσικοκέρης που φανερώνει ακόμη περισσότερο ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μάντζιου και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ