ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επισημοποιήθηκε η παραμονή Παντελίδη

Επισημοποιήθηκε η παραμονή Παντελίδη
INTIME SPORTS

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και τη νέα σεζόν. Η αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση Επανομής

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και για τη νέα σεζόν.

Εκτός από τον Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό τιμ παρέμειναν και οι βοηθοί του Άγγελος Διγκόζης και Βασίλης Σέγκος.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής αναφέρει:

" Μετά από συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, κ. Αναστάσιος Καραολάνης, με τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας κ. Σάββα Παντελίδη, συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τους κ.κ. Άγγελο Διγκόζη και Βασίλειο Σέγκο, άμεσους συνεργάτες του κ. Σάββα Παντελίδη".

Από εκεί και πέρα με μια προπόνηση την Τρίτη (15/5) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αγώνα της Τετάρτης (16/5) με την Αναγέννηση Επανομής.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η τελευταία εκτός έδρας αγωνιστική υποχρέωση για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη και επιθυμία όλων είναι να τελειώσουν με νίκη μια πετυχημένη χρονιά.

Στην αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα είναι οι: Μουνάφο, Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Στάθης, Ταίρης, Χρήστου, Μπαικαρά και Πόνσε.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ