ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ενισχυμένος στα Χανιά

Ενισχυμένος στα Χανιά
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Με τους Τζάνη, Μεχία και Κάσες να επιστρέφουν, ο Πανθρακικός κατεβαίνει στα Χανιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή (8/2, 17.15).

Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πριν από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά έγινε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Κομοτηνής, με τον Μάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής και να βλέπει, μάλιστα, τον Χοσέ Μαρία Κάσες να προπονείται για άλλη μέρα κανονικά, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Σε αυτήν επιστρέφουν, επίσης, οι Τζάνης και Μεχία, που εξέτισαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΛ Καλλονής τις τιμωρίες τους για κάρτες, ενώ αντίθετα η τεχνική ηγεσία δε θα έχει στη διάθεσή της για τον αγώνα στα Χανιά τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό αρχικά την Άθηνα και έπειτα τα Χανιά, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, που θα αρχίσει στις 17:15.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ