ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ένα μήνα εκτός ο Σαρακατσάνος

Ένα μήνα εκτός ο Σαρακατσάνος
INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος θα θέλει πολύ σύντομα να ξεχάσει την φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τον Πανθρακικό καθώς θα επανέλθει μετά από έναν μήνα στην δράση.

Μετά από έναν μήνα θα επιστρέψει στην δράση ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η ενόχληση στον τένοντά του που αισθάνθηκε στην φάση του 17', και έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Γάλλο Μαξίμ Ζος, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Η αρχική ανησυχία και φόβοι επιβεβαιώθηκαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Πανθρακικού και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση Β΄ βαθμού.

Για αυτό και θα απουσιάσει έναν μήνα χάνοντας το ντέρμπι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ είναι πιθανό να επανέλθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ωστόσο ο Άκης Μάντζιος εκτός του Σαρακατσάνου δεν υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάγια και στον Ντιόγκο που είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά τη φορά αυτή συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Μίκουλιτς που είχε μείνει εκτός αποστολής.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ