ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έφερε Όμο για υπογραφές

Έφερε Όμο για υπογραφές

Ο γνώριμος στον Άκη Μάντζιο από την συνεργασία τους στον Πανιώνιο Σουλεϊμάν Ακίμ Ομο θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι στο ρόστερ του Πανθρακικού.

Ο Σουλεϊμάν Ακίμ Ομο θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι στο ρόστερ του Πανθρακικού.Πρόκειται για τον γνώριμο στον Άκη Μάντζιο Νιγηριανό αμυντικό μέσο καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Πανιώνιο, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και στο Αιγάλεω.

Μία κίνηση που είχε να κάνει εξαιτίας του ότι ο Σενεγαλέζος Πάπε Εμπό δεν μπόρεσε λόγω του τραυματισμού του από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας να βγάλει μεγάλο μέρος αυτής.

Ο Όμο βρίσκεται από χθες στην Κομοτηνή για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό που δεν είχε κάνει σύμφωνα με πληροφορίες πριν από δυο μήνες όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοια και μέσω του Πανθρακικού θα επιστρέψει και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ομάδα της Κομοτηνής ο Σπύρος Βρονταράς αφού τελικά δεν θα κατατεθεί στην ΕΠΟ το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην διάρκεια του καλοκαιριού ο έμπειρος τερματοφύλακας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ