ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δοκιμάζει ο Κουτσόπουλος

Δοκιμάζει ο Κουτσόπουλος
INTIME SPORTS

Η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού θα κρίνει το αν ο Δημήτρης Κουτσόπουλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου.

Η παρουσία του Δημήτρη Κουστόπουλου στην αποστολή του Πανθρακικού στο αυριανό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου θα κριθεί από την σημερινή προπόνηση.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από μία θλάση στον προσαγωγό του θα δοκιμάσει να σουτάρει και αν δεν αισθανθεί ενόχληση θα συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Άκη Μάντζιου.

Ο Κουτσόπουλος είχε κληρονομήσει την συγκεκριμένη θλάση στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή κόντρα στον Παναιτωλικό λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Έκτοτε δοκίμασε να επιστρέψει ωστόσο φάνηκε πως αυτό δεν έπρεπε να συμβεί καθώς τον ενόχλησε εκ νέου και τέθηκε και πάλι εκτός δράσης με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχει λόγος βιασύνης.

Κατά τα άλλα οι δύο σίγουροι απόντες του Μάντζιου για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στον Βόλο θα είναι οι Σαρακατσάνος και Μακρυδημήτρης με τον τεχνικό του Πανθρακικού να προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ