ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Ο Δώνης αδικήθηκε"

Δερμιτζάκης: "Ο Δώνης αδικήθηκε"
INTIME SPORTS

O Παύλος Δερμιτζάκης στήριξε τον Γιώργο Δώνη μετά την αποχώρηση του δεύτερου από τον ΠΑΟΚ.

O Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στον "Sentra 103.3" και υποστήριξε πως θα έπρεπε ο Γιώργος Δώνης να ολοκληρώσει το έργο του στον ΠΑΟΚ και να κριθεί μετά τα πλέι οφ.

Για την απομάκρυνση του Δώνη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ: "Δεν θέλω να σχολιάσω συγκεκριμένα. Αυτό που θα πω είναι πως ο προπονητής πρέπει να κρίνεται στο τέλος. Επρεπε να ολοκληρώσει τα πλέι οφ ο Δώνης και μετά να κριθεί.

Είναι πολύ δύσκολο για τους Ελληνες τεχνικούς να εργάζονται στις μεγάλες ομάδες γιατί ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη ανοχή στους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ελληνες προπονητές δεν έχουν εχέγγυα ή προδιαγραφές. Ισως ο ξένος προπονητής επειδή δεν ξέρει την γλώσσα και δεν διαβάζει εφημερίδες να έχει λιγότερη πίεση".

Για τον αν αδικήθηκε ο Δώνης: "Ναι προσωπικά το πιστεύω. Δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άξιο προπονητή να φεύγει έτσι. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες και αποτυχίες μέσα στην σεζόν όπως ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και η έξοδος από το Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ο προπονητής θα πρέπει να ολοκληρώνει το έργο του και μετά να κρίνεται".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ