ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αυτούς παίρνει ο Ρόκα στην Τούμπα

Αυτούς παίρνει ο Ρόκα στην Τούμπα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική. Διαβάστε την αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός παίζει την Κυριακή (17:15) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ομάδα της Κομοτηνής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ο Μάνουελ Ρόκα και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους ποδοσφαιριστές τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (17:15) για την 12η αγωνιστική.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Πέρεζ που ανέβασε τις τελευταίες μέρες ρυθμούς αλλά η τεχνική ηγεσία προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην 19μελη αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Μεχία, Μπαϊκαρά, Ίγκορ, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Καθάριος, Τζάνης, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ