ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αχαρναϊκός - Πανθρακικός 0-3

Αχαρναϊκός - Πανθρακικός 0-3

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-0 του Αχαρναϊκού στο Κοκκινόχωμα Καβάλας.

Ο Πανθρακικός με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία επικράτησε με 3-0 του Αχαρναϊκού στο Κοκκινόχωμα Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου διατήρησε για τέταρτο φετινό φιλικό της παιχνίδι ανέπαφη την εστία της φθάνοντας άνετα στη νίκη και στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους μετά την επιστροφή της από την Πολωνία.

Ο Πανθρακικός ο Πέρες με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 16΄ σε μία φάση που ξεκίνησε από την σέντρα του Κάσες και την πρώτη κεφαλιά του Τσουμάνη ενώ στο 25΄ η μπάλα από το σουτ του Κάσες πέρασε λίγο άουτ.

Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα της Κομοτηνής να σημείωσε τα άλλα δύο γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 70΄ με την κεφαλιά του Σερφά μετά την εκτέλεση του φάουλ από τον Φραγκούλη ενώ και στο 88΄ σκόραρε και πάλι ο Σερφά διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 μετά από νέα εκτέλεση φάουλ.

Αχαρναϊκός: Παγουδης, Σοτουρνάρας, Μωυσιάδης, Ζόνας, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ιβάν (47΄ Αθανασίου), Κοντογουλίδης, Καλαμιώτης, Μανουσάκης.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης (46΄ Πασχαλάκης), Παπαγεωργίου (52΄ Χρήστου), Σερφά, Σαμπάτ (80΄ Μπράνο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος), Έμπο, Μεχία (52΄ Χασομέρης), Κάσες (46΄ Μπαϊκαρά), Πέρες (52΄ Ζδράβος), Τζάνης, Τσουμάνης, Λίτσκας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ