ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εκτός αποστολής Βαϊρουά και Χρήστου

Εκτός αποστολής Βαϊρουά και Χρήστου
Βαϊρουά INTIME SPORTS

Με απόντες τους Βαϊρουά και Χρήστου θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο αυριανό πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς τους Βαϊρουά και Χρήστου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να πάρουμε μέρος στην σημερινή τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής.

Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχουν να εκπληρώσουνε ακόμη μια σημαντική υποχρέωση, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στα συν τους το γεγονός ότι δεν είναι το φαβορί του ζευγαριού απέναντι στον Ολυμπιακό κι ενώ μέχρι στιγμής έχουνε πετύχει να γράψουνε ιστορία με την παρουσία του Πανθρακικού στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η τελευταία προπόνηση έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και μετά το τέλος της ο Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Λαδάκης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Σαρακατσάνος, Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Νουκ, Τζάνης, Ντιόγκο, Μίνγκας, Κάσελαν, Στάθης, Σκλιοπίδης και Καθάριος.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ