ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αποφασίζει για Κάσες εν όψει Πλατανιά

Αποφασίζει για Κάσες εν όψει Πλατανιά
INTIME SPORTS

Πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής και προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς για τους υπόλοιπους περιλάμβανε το σημερινό του Πανθρακικού.

Το σημερινό πρόγραμμα του Πανθρακικού στην έναρξη της μίνι προετοιμασίας για το μεθαυριανό ραντεβού με τον Πλατανιά στα Χανιά περιλάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής και προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς για τους υπόλοιπους.

Η επόμενη ημέρα της πολύτιμης νίκης που πέτυχε η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής με 3-2, για την 22η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ βρήκε τους ποδοσφαιριστές της στο προπονητικό κέντρο.

Ο Ισπανός τεχνικός της του Πανθρακικού δεν είχε την πολυτέλεια να δώσει ρεπό, δεδομένου ότι μεθαύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένη η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανίων, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ρόκα και οι συνεργάτες του μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες τους για το τρίποντο που κέρδισαν, αλλά τους εξήγησαν ότι το παιχνίδι αυτό ανήκει κιόλας στο παρελθόν, στρέφοντας την προσοχή τους στο ματς της Κρήτης, κόντρα σε μια ομάδα με κοινό στόχο.

Στα ευχάριστα για τον Ρόκα ήταν ότι είδε τον Χοσέ Μαρία Κάσες να προπονείται κανονικά και να περιμένει αύριο να δει και να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά.

Πάντως η τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Χρήστο Τζάνη και Αλφρέδο Μεχία, καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους για κίτρινες κάρτες που είχανε συμπληρώσει στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ