ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Απέσυρε την προσφυγή και μένει Πανθρακικό ο Τζάνης

Απέσυρε την προσφυγή και μένει Πανθρακικό ο Τζάνης
ΠΑΟΚ, Σκόνδρας, Τζάνης INTIME SPORTS

Νομικά σε βάρος του Πανθρακικού είχε κινηθεί ο Χρήστος Τζάνης, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι την απέσυρε και συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κομοτηνής.

Μένει Πανθρακικό ο Χρήστος Τζάνης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Πανθρακικού, συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/6) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Τζελέπη, υπήρξε ταύτιξη απόψεων και σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης δεν θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι να παραμείνει στην ομάδα της Κομοτηνής, μια και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αν δεν το έχει ήδη κάνει. Ο ποδοσφαιριστής από τον Παραπόταμο Θεσπρωτίας παίζει στους Θρακιώτες από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013. Έχει περάσει και από ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Άρτας.

Την Τρίτη (30/6) οι παίκτες του Πανθρακικού πέρασαν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις σε γκρουπ. Οι Αθανασιάδης, Χασομέρης, Ψάλτης και Χελιδώνης, που αποτέλεσαν το πρώτο γκρουπ, βρέθηκαν στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και υπό την επίβλεψη του επίκουρου καθηγητή Ηλία Σμήλιου πέρασαν από εργομετρικές δοκιμασίες. Μαζί τους βρέθηκαν ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χάρης Μαυρομάτης.

Απέσυρε την προσφυγή και μένει Πανθρακικό ο Τζάνης

Τις επόμενες ημέρες σε εργομετρικά και ιατρικές θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με δεδομένο πως για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ