ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανεπίσημη πρώτη χωρίς Ντιόγκο

Ανεπίσημη πρώτη χωρίς Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο Ζορντάο ήταν ο δικαιολογημένος απών από την ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς έχει άδεια αναμένοντας να γίνει πατέρας.

Δικαιολογημένος απών από την ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο ήταν ο Ντιόγκο Ζορντάο καθώς έχει άδεια αναμένοντας να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα και με ότι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η αγγλίδα σύντροφός του είναι έγκυος με τον 27χρονο αμυντικό του Πανθρακικού να βρίσκεται στο Λονδίνο αναμένοντας την γέννηση του γιου του.

Κατά τα άλλα άρχισαν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού με την πρώτη συγκέντρωση να έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συνδυάστηκε με την πρώτη γνωριμία με τον νέο τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής τον Άκη Μάντζιο και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού τις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη ανοικτή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ