ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανατροπή δεδομένων από Σερφά

Ανατροπή δεδομένων από Σερφά
INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και πάλι και στον Πανθρακικό έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους πλέον όχι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά στο εκτός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στον Πανθρακικό έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους πλέον όχι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά στο εκτός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεδομένης της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Στην ομάδα της Κομοτηνής θεωρούν ότι στα επόμενα παιχνίδια είναι πλέον απαραίτητη η βαθμολογική συγκομιδή ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής, Μάνουελ Ρόκα, εν όψει του ντεμπούτο του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες συνέχισαν χθες το πρόγραμμα προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο της ομάδας δίνοντας έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό προπονητή είναι ότι ο Σοφιάν Σερφά ανέτρεψε τα δεδομένα και συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμα προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αντίθετα οι Γκιγιέρμο Πέρεζ και Γιάννης Στόγιος δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας με τον πρώτο να έχει υποστεί διάστρεμμα και να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα ενώ ο δεύτερος έχει πυρετό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου.

Τέλος, η σύζυγος του Αντώνη Λαδάκη, Πένη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι αυξάνοντας έτσι τα μέλη της Πανθρακικής οικογένειας. Από όλους εμάς ένα μεγάλο καλωσόρισμα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ