ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αναμένει την ελευθέρας του Χρήστου

Αναμένει την ελευθέρας του Χρήστου

Ο Παρασκευάς Χρήστου μπορεί να παραμένει στην Κομοτηνή αλλά σταμάτησε να προπονείται με τον Πανθρακικό αναμένοντας να μείνει ελεύθερος από την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Την λύση του συμβολαίου του με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ αναμένει ο Παρασκευάς Χρήστου για να ενεργοποιηθεί η προφορική του συμφωνία με την διοίκηση του Πανθρακικού.

Μία συμφωνία που έχει να κάνει για τον επόμενο 1,5 χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2014, με τον διεθνή Κύπριο αμυντικό να σταμάτησε να προπονείται με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Χρήστου έφθασε το απόγευμα της Τρίτης στην Κομοτηνή. Την Τετάρτη προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη όχι όμως και χθες. Κι αυτό υπό τον φόβο τυχόν τραυματισμού του που μπορεί να προκαλούσε πρόβλημα στην λύση του συμβολαίου του με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Ένα πρόβλημα παρά το γεγονός ότι ο διεθνής Κύπριος αμυντικός έχει ήδη προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε αίτηση διακοπής συμβολαίου αλλά και προσφυγή για να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την ρουμάνικη ομάδα. Η σημερινή ημέρα ίσως και να δρομολογήσει εξελίξεις αφού ο μάνατζερ του Χρήστου είναι να βρεθεί στο Κλουζ για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο Χρήστου δείχνει διατεθειμένος για να αποκτήσει την ελευθερία του να χαρίσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την Ουνιβερσιτατέα. Μία απόφαση με σκοπό να εξασφαλίσει το συντομότερο την ελευθερία του ώστε να μπορέσει χωρίς περαιτέρω απώλεια χρόνου να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστου παρά την επιθυμία του Δερμιτζάκη, ειδικά δεδομένης της απουσίας του Αχιλλέα Σαρακατσάνου που έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει αντικρίσει, θα χάσει το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Πλέον ο τεχνικός του Πανθρακικού δείχνει να προσανατολίζεται δεδομένων και των απουσιών των Μελίσση και Μακρυδημήτρη να τοποθετήσει ως παρτενέρ του Σερφά τον Κάσελαν. Όπως ακριβώς είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι της 3φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Νίκη Βόλου.

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά πάντως δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πανθρακικού ο νεαποκτηθής ο Σπύρος Βρονταράς. Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσει ο Δημήτρης Κουτσόπουλος μετά την αποβολή του για την ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής.

Παράλληλα ο Δερμιτζάκης για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του εξετάζει πάντα τον Ντιόγκο Ζορντάο που έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή ενώ αύριο δεν υπολογίζει στον Μαραμά Βαϊρούα μετά τον τραυματισμό του στον θώρακα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ


TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ