ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

1-2 μήνες εκτός ο Μπαϊκαρά

1-2 μήνες εκτός ο Μπαϊκαρά
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αντιμετωπίσει την απουσία του Ντενίζ Μπαϊκαρά από τις υποχρεώσεις της προετοιμασίας του Πανθρακικού για τους επόμενους 1-2 μήνες.

Την απουσία του Ντενίζ Μπαϊκαρά από τις υποχρεώσεις της προετοιμασίας του Πανθρακικού για τους επόμενους 1-2 μήνες καλείται να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος.

Ο Τούρκος μέσος από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας αισθανόταν πόνους στους κοιλιακούς του και δεν ακολουθούσε το πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.

Τις προηγούμενες μέρες σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Κομοτηνής ο Μπαϊκαρά ταξίδεψε στο Μόναχο για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό και δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Ούτε γα τον Τούρκο μέσο αλλά ούτε και για τον Πανθρακικό καθώς αύριο πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί σε εγχείρηση και θα είναι έτοιμος για τους επόμενους 1-2 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαϊκαρά είχε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο των κοιλιακών του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Πανθρακικού και αρχικά ακολούθησε συντηρητική αγωγή.

Παρόλα αυτά όμως δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του με αποτέλεσμα το χειρουργείο πλέον να ήταν επιβεβλημένο.

Κι όσο για την απουσία του για τους επόμενους 1-2 μήνες σημαίνει ότι χάσει εκτός από το υπόλοιπο της προετοιμασίας και κάποια από τα πρώτα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ουσιαστικά ο Μπαϊκαρά θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει της 3ης αγωνιστικής για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδας στον δρόμο της πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παράλληλα η απουσία του ισοδυναμεί πολύ πιθανό και με αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ