ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τάντιτς: "Κλείσαμε στόματα"

Τάντιτς: "Κλείσαμε στόματα"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μίλησε ο μέσος του Πανσερραϊκού, Μπόζινταρ Τάντιτς.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 της Καβάλας για την 27η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής και ο Μπόζινταρ Τάντις μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Μπήκαμε στο παιχνίδι για να νικήσουμε. Το πέναλτι μας ξύπνησε και αμέσως μετά κάναμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε περισσότερο τη νίκη.

Κλείσαμε κάποια στόματα, καθώς ήμασταν πρώτοι στην αρχή της σεζόν και είμαστε και τώρα, δύο παιχνίδια πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο, στον πρόεδρο στην διοίκηση, στους συμπαίκτες μου, στον πρώην πρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη και στην οικογένειά μου.

Ο Πανσερραϊκός μου έχει δώσει πολλά και έπρεπε να δώσω κι εγώ κάτι από εμένα. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να ανέβω με τον Πανσερραϊκό για τρίτη φορά στην πρώτη κατηγορία".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ