ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Παραμένει ο Θεοδωρίδης

Παραμένει ο Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναμένεται να παραμείνει στην προεδρία του Πανσερραϊκού, παρά το πωλητήριο που έβαλε στην ΠΑΕ μετά το ματς με τον Ηρακλή.

Οι αποδοκιμασίες μετά την ήττα από τον Ηρακλή οδήγησαν τον Πέτρο θεοδωρίδη να δηλώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα, καλώντας παράλληλα όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το σύλλογο.

Όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα συνεχίσει στην ομάδα των Σερρών - τουλάχιστον επί του παρόντος.

Οι λόγοι που δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Θεοδωρίδης στην ομάδα είναι κυρίως δύο, σύμφωνα με τη "SportDay". Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος για την αγορά της ομάδας, ο πρόεδρος της ομάδας βρισκόταν σε ιδιαίτερη στιγμή, λέγοντας πράγματα που δεν τα εννοούσε όταν έλεγε ότι θα φύγει.

Μάλιστα, ακόμα και η σκέψη να μπει μπροστά στην προεδρία κάποιο άλλο πρόσωπο απομακρύνθηκε, με τον Θεοδωρίδη να είναι ο άνθρωπος που θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα.

Φυσικά, κανείς δεν αρνείται ότι στην περίπτωση που κάποιος κάνει μια σοβαρή πρόταση, η ομάδα δεν θα πωληθεί. Όπως και να χει πάντως το κλίμα στα "λιοντάρια" δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, σε μια φάση όπου η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ