ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μπαράζ αποχωρήσεων

Μπαράζ αποχωρήσεων
Μαβενέ INTIME SPORTS

Μπαράζ αποχωρήσεων αναμένεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας στον Πανσερραϊκό με τους Άμο, Μαβενέ και Άλβαρες να είναι οι πρώτοι στη λίστα. Στον αέρα και ο Βούκοτιτς που παραμένει ακόμα στον πάγκο.

Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες η ομάδα του Πανσερραϊκού βρίσκεται εννέα πόντους μακριά από την παραμονή στην κατηγορία.

Το χειρότερο από όλα όμως είναι πως κανείς στον σύλλογο δεν πιστεύει στην ανατροπή, ενώ το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι πολύ άσχημο.

Έτσι λοιπόν έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες περί αποχώρησης ορισμένων ποδοσφαιριστών που αμείβονται με αρκετά χρήματα και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο λόγος για τους Μαβενέ, Πάμπλο Άμο και Άλβαρες. Οι δυο πρώτοι ίσως λύσουν τη συνεργασία τους ακόμα και την Τετάρτη, αφού αναμένεται να συναντηθούν με την διοίκηση των λιονταριών. Ο Ισπανός μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με ορισμένα πράγματα.

Τέλος να πούμε πως και ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς είναι στον αέρα, όμως δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα για το συμβόλαιο του.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ