ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Με Αμανατίδη και νέα πλεύση η πρώτη του Πανσερραϊκού

Με Αμανατίδη και νέα πλεύση η πρώτη του Πανσερραϊκού

Ο Περικλής Αμανατίδης ανέλαβε και τυπικά τον Πανσερραϊκό, διευθύνοντας την πρώτη προπόνηση της ομάδας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή μετά από την αλλαγή ιδιοκτήτη. Πληρώθηκε το χρέος για το γήπεδο.

Ο Περικλής Αμανατίδης ανακοινώθηκε την Πέμπτη ως ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού και την Παρασκευή έκανε την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος πέρυσι στα Τρίκαλα είχε 14 νίκες σε 16 αγώνες στη Football League, αποτελεί επιλογή του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αντώνη Βούρτση, ο οποίος ζει μόνιμα στο Παρίσι και δραστηριοποιείται στο εμπόριο κατεψυγμένων ψαριών.

"Έρχομαι σε μία ομάδα που τη θεωρώ Α' Εθνική και νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που φαίνεται ότι θα γεννηθούν με τη νέα κατάσταση. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και θέλω να συμμετέχω σε αυτήν, για μία πολύ ιστορική ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός. Δεν θέλω να πω κάποια πράγματα για το τι θα γίνει. Αυτό που ελπίζω είναι σε μια άλλη μέρα στον Πανσερραϊκό, καλύτερη. Με αυτήν την πρόκληση θέλω να απαντήσω κι εγώ και να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου σε αυτήν την -ουσιαστικά- διαδικασία αλλαγης της ομάδας προς κάποια καλύτερα μονοπάτια", τόνισε αρχικά στην ΕΡΤ Σερρών ο 47χρονος προπονητής.

"Θέλω να πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Από τα λίγα που έχω συζητήσει, έχω δει ότι έχει γίνει μία σοβαρή προσπάθεια. Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου. Ο κόσμος θέλει να δει μια σοβαρή προσπάθεια. Αν τη δει, θα την αγκαλιάσει. Αυτή θα είναι η πρώτη νίκη της ομάδας. Εάν οι επενδυτές πραγματικά υλοποιήσουν τα σχέδια που έχουν, σίγουρα θα είναι για τον Πανσερραϊκό μια άλλη μέρα".

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία και για τη νέα σεζόν, με συνέπεια το πλάνο που καταστρώνει με τους νέους ιδιοκτήτες να αφορά και ακαδημίες, την ομάδα κ-19, καθώς και αθλητικό κέντρο για τον σύλλογο.

Το πρόβλημα του γηπέδου, πάντως, επιλύθηκε, αφού καταβλήθηκαν τα 4.500 ευρώ στον ΟΠΑΚΠΑ και έτσι η ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Γήπεδο για τον προσεχή αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Εργοτέλη την Τρίτη.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ