ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Κούτσι και Σιόβα με Ολυμπιακό

Χωρίς Κούτσι και Σιόβα με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Απόντες από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (19/02, 17:15) θα είναι ο Νιάζι Κούτσι και ο Δημήτρης Σιόβας. Διαβάστε για ποιο λόγο.

Κάρτες συμπλήρωσαν το περασμένο Σάββατο (11/02) στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) οι Δημήτρης Σιόβας και Νιάζι Κούτσι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου και συμπλήρωσαν 4 και 7 κάρτες αντίστοιχα.

Όπως έχει αποφασιστεί από τον Άκη Μάντζιο, αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (19/02, 17:15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο λόγος που έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι επειδή έχει ούτως ή άλλως υψηλό βαθμό δυσκολίας και ο τεχνικός του Πανιωνίου προτιμά να έχει τους Κούτσι και Σιόβα στη διάθεσή του σε έναν αγώνα, όπου θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τη νίκη.

Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο δεύτερος αγώνας από τον οποίο θα απουσιάσει ο Φινλανδός επιθετικός. Υποψήφιες είναι οι αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο (23η αγωνιστική, εντός), με τον ΟΦΗ (24η αγωνιστική, εκτός) και με τη Δόξα Δράμας (25η αγωνιστική, εντός).

Θυμίζουμε ότι έχει δηλωθεί να απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Σουλεϊμάν Όμο, που είχε συμπληρώσει κάρτες από την προηγούμενη αγωνιστική.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ