ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κανονικά η προπόνηση, διάψευση από Μητρόπουλο

Κανονικά η προπόνηση, διάψευση από Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Άπαντες στη διάθεση του Νίκου Παντελή ήταν την Πέμπτη ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας, από την οποία θα απουσιάσει ο Χρήστος Αραβίδης. "Γράφτηκαν ψέματα" ξεκαθάρισε ο Παύλος Μητρόπουλος μέσω Facebook αναφορικά με το επεισόδιο με τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είχε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Νίκος Παντελής, ο οποίος για το παιχνίδι της Δευτέρας δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Χρήστο Αραβίδη.

Μπορεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να γινόταν μετ' εμποδίων ως τώρα, όμως, τόσο ο Έλληνας τεχνικός όσο και οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους πως παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι επαγγελματίες και θα κάνουν ό,τι μπορούν δίνοντας το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Από εκεί και πέρα, σαφώς και γίνονται προσπάθειες να βρεθούν χρήματα με τους διοικούντες να έχουν κάνει κάποιες κρούσεις. Άπαντες γνωρίζουν ότι η σεζόν έτσι δεν μπορεί να βγει και υπάρχει η ελπίδα ότι στο τέλος κάποια λύση θα βρεθεί, έστω κι αν είναι προσωρινή.

Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Μητρόπουλος για μία ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα στην προπόνηση της Τρίτης, διαψεύδοντας κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχε μία έντονη αψιμαχία με τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος επί του θέματος είχε μιλήσει και την Τετάρτη στο Sport24.gr , έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook:

" Θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου, την στεναχώρια μου και τον εκνευρισμό μου για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για εμένα και τον Λεωνίδα.... Και όχι μονό γράφτηκαν αστείες καταστάσεις αλλά και πολλά ψέματα... για να ξέρετε λοιπόν όλοι εσείς οι καλοπροαίρετοι έγιναν δυο σκληρά μαρκαρίσματα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα, και υπήρχε ένταση επειδή ήταν επικίνδυνα και αυτά γίνονται σε όλες τις ομάδες του κόσμου.

Για να μην σας κρατώ σε αγωνία το αποκορύφωμα όλου αυτού, ήταν να αγκαλιαστούμε με τον Λεωνίδα μετά από 1 ώρα σαν μικρά παιδιά γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες και πριν 5 χρόνια".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ