ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Εμείς τον πρώτο λόγο"

"Εμείς τον πρώτο λόγο"
INTIME SPORTS

Η παρέμβαση του Πανιωνίου μπορεί να δώσει λύση στην πρώτη άμεση μεταγραφική κόντρα Ολυμπιακού με ΑΕΚ για τον Τάσο Αυλωνίτη. Τι υποστηρίζουν οι κυανέρυθροι για την υπογραφή του παίκτη μετά το σημερινό μπάχαλο...

Σύγχυση επικρατεί τις τελευταίες ώρες με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο παίκτης είναι γνωστό πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "ερυθρόλευκους", στους οποίους αναμενόταν μέχρι πρότινος να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, μία κίνηση του Αχαρναϊκού, μίας ομάδας φίλα προσκείμενης προς την ΑΕΚ, άλλαξε τα δεδομένα. Η ομάδα της Football League κατέθεσε συμβόλαιο του 24χρονου με την υπογραφή του.

Ο λόγος που η Ένωση κυνήγησε τόσο την υπόθεση είναι γιατί σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει χρήματα στον παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του κατέθεσε εξώδικό στον Νίκο Λυμπερόπουλο στο οποίο υποστηρίζει ότι τα χρήματα που είχε εισπράξει ήταν δανεικά και δεν είχαν καμία σχέση με πιθανή μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής, ενώ από τον Πανιώνιο λένε ότι ο παίκτης είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου στις 27 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ το νέο συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει στο καλοκαίρι του 2015 και επομένως τα δικαιώματα του ανήκουν στον Πανιώνιο, ο οποίος μπορεί να τον παραχωρήσει όπου θέλει. Κύκλοι της ΠΑΕ, μάλιστα, έλεγαν πως "έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι παίκτες έφευγαν από τον Πανιώνιο ως ελεύθεροι".

Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι όντως ο Πανιώνιος έχει καταθέσει την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη πριν την 1/1, τότε δεν μπορεί να ισχύει κανένα άλλο συμβόλαιο. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως οποιαδήποτε προσέγγιση πριν την 1/1 νομικά θεωρείται παράνομη. Γίνεται αντιληπτό πως η κάθε πλευρά υποστηρίζει κάτι άλλο και γι' αυτό δεν αποκλείεται το θέμα να φτάσει ως τα δικαστήρια για να διαπιστώσουμε αν όντως είχε κατατεθεί η επέκταση συμβολαίου του παίκτη ή όχι.

Τέλος, αν αποδειχτεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει βάλει διπλή υπογραφή (σε συμβόλαιο με τον Αχαρναϊκό για το καλοκαίρι και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο για το καλοκαίρι ή με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι), κινδυνεύει με τιμωρία και μονοετή αποκλεισμό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ